Спекулациите, които се вихриха цяло лято около името на защитника на Реал Мадрид Серхио Рамос, най-после приключиха. Испанският национал преподписа договора си с колоса от Примера дивисион. 

Ръководството на "белите" обяви, че днес в 20:00 часа ще има официална пресконференция с участието на футболиста. На нея ще бъде обявена новината, която феновете на тима очакваха от няколко месеца. 

Рамос е подписал до 2020 г. Досегашният му контракт изтичаше в края на юни 2017 г. и точно това предизвика спекулациите за бъдещето му и евентуалното му преминаване в Манчестър Юнайтед. 

Президентът на Реал Флорентино Перес получи няколко отказа от защитника от началото на годината за преподписването на договора. Неразбирателството беше за заплатата му, като Рамос бранителят искаше 10 млн. евро годишно възнаграждение. 

Явно двете страни са постигнали споразумение по този въпрос и сделката вече е факт. Ако изпълни договора си докрай, Рамос вече ще е на 34 години и нищо чудно да приключи кариерата си на "Сантяго Бернабеу".