Серхио Бускетс за пореден път отличи невероятните качества на Лионел Меси и го определи за най-добрия футболист в историята.

В същото време халфът очаква Педро да остане част от Барселона.

„Нолито се представя много добре в Селта. Познавам го от академията на отбора. Той е един много добър нападател, който има страхотен нюх към гола. Той направи и своя дебют за националняи отбор на Испания. Към момента обаче не знам нищо за него трансфер в Барселона“, сподели Бускетс.

„Все още не се намираме в най-добрата форма и това е съвсем нормално. Очаква ни много труден мач срещу Атлетик Билбао, но нямаме извинения. Сблъсъкът няма да бъде решен в 90-те минути. Ние ще се стремим да постигнем добър резултат за реванша. Нямаме право на никакво подценяване. Трябва да излезем на 100% готови за битка, за да спечелим“, добави халфът.

„Трябва да подобрим представянето си в защита. Допуснахме много грешки срещу Севиля, което не е характерно за нас. Мачът обаче бе на много високо темпо за този етап от сезона. Ние трябва да коригираме нещата и да се представяме много по-силно“, продължи футболистът на Барселона.

„Лионел Меси е най-добрият футболист за всички времена. Той е невероятен професионалист. Той е най-добрият в света. Живеем в неговата епоха“, каза още Лионел Меси.