Вратарският пост в Реал Мадрид отново се очертава дискусионен. Според медиите в Испания наставникът на „балета” Карло Анчелоти ще види сериозни затруднения в избора си на титулярен страж, при все амбицирания Касияс и новото попълнение Кейлор Навас.

Любимецът на феновете на „белите” Сан Икер загатна, че възвръща познатата си форма в мача за Суперкупата на Европа срещу Севиля. Мадридчани се наложиха с 2:0, а самият Касияс изигра ключова роля в няколко важни момента.

Същевременно Навас успя да усети магията на Кралския клуб и по-точно какво значи да си играч на тима от „Сантиаго Бернабеу”. Бившият страж на Леванте даде ясна заявка за място под рамката още с идването си, а след този двубой със сигурност ще направи всичко по силите си, за да впечатли Анчелоти.

Следящите от близо Реал Мадрид твърдят, че битката за вратарския пост в клуба ще бъде доста ожесточена, тъй като костариканецът не ще се примири със статута си на резерва. Това важи в пълна сила и за Касияс, който години наред отстоява класата си, но допусна разколебаване в отминалите две години.