Наставникът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес коментира сагата с Хамес Родригес, който бе заловен да шофира с 200 км/ч в първия ден от Новата година. Специалистът определи колумбиеца като „добро момче“ и добави, че е играчът му е сериозен.

Какво очаква Хамес след бясното шофиране?

„Очевидно е, че сме разговаряли по тази тема лично. Хамес е добро и сериозно момче. Нямам какво повече да кажа. Нищо повече. Това е личен въпрос. Той ни даде обяснения. Сега единственото, което трябва да направим, е да изчакаме, а не да даваме предварително оценки“, обясни Бенитес.

В 18-я кръг Реал се изправя срещу Валенсия. Срещата е на 3-и януари от 21.30 часа, а Бенитес коментира: „Готвим се здраво за мача и отиваме, за да спечелим трите точки. Дойдох в Реал Мадрид с ясно поставени цели и със съзнанието какви успехи има отборът в годините назад. Накрая ще правим равносметки. Моята отговорност е ясна. Ще направим всичко, за да спечелим колко се може повече мачове и да постигнем целите си. Валенсия се намира под напрежение, но на тях ще им помогнат и феновете, които ще създадат „гореща“ атмосфера. Очаквам, че ние ще дадем максимума от себе си“.