Вицепрезидентът по финансовите въпроси в Барселона Сусана Монхе заяви, че най-важното за клуба през следващото лято е да продължи договора на Неймар и да го задържи на „Камп Ноу“.

„Най-важното попълнение за тази година за нас е Неймар. Трябва на всяка цена да продължим договора му“, коментира Монхе в интервю за „La Vanguardia“.

„Барселона се намира в достатъчно добро финансово състояние, за да може да си позволи да привлече нови играчи. За нас обаче е най-важно да задържим Неймар. Ще направим всичко необходимо това да се случи. Не е лесно да имаш най-добрия футболист в света – Лионел Меси, а също така световните номер две и три. Финансовото състояние на клуба обаче го позволява“, добави вицепрезидентът по финансовите въпроси в клуба.

„Най-силната футболна лига в Европа трябва да бъде зависима от клубовете и те да могат да контролират нейното развитие. Испанското първенство трябва да продължи да съществува, но с по-малко мачове. Телевизионните права във футбола трябва да последват примера на баскетбола“, каза още Сусана Монхе.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS