Италианският нападател Марио Балотели за пореден път затвърди впечатлението за себе си, че е тотален непукист. Той не се посвени да се подиграе на един от най-големите отбори в света Реал Мадрид за загубата му в Ел Класико през уикенда с 0:4 на "Сантяго Бернабеу". 

Макар че няма нищо общо с нито един от двата отбора, той явно е наблюдавал мача и побърза да се пошегува доста грубо с "белите" и с голямата им звезда Кристиано Роналдо. Той пусна два поста в Туитър, които после изтри, защото беше подложен на критика от последователите си. 

Първият от тях беше насочен срещу Роналдо и гласеше: "Разликата между мен и Роналдо е, че аз гледах Ел Класико вкъщи, а той - на терена". Малко след това последва и друг "закачлив" туит с текст:


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS


"Барселона е един от най-уникалните отбори, защото си има два стадиона. На "Камп Ноу" играят мачовете си, а на "Сантяго Бернабеу" си провеждат леките тренировки."

Тези текстове вече не са на страницата в социалната мрежа на италианеца, но бдителни фенове направиха снимки със съдържанието им, преди да бъдат махнати, и ги пуснаха в социалните мрежи.