Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти заяви, че Зинедин Зидан трябва да осране начело на Реал Мадрид и през следващия сезон.

„Барселона се представя много силно от началото на сезона и не вярвам да допусне грешка по пътя към защитата на титлата. Реал Мадрид изпитва проблеми при гостуванията си. Това се видя срещу Бетис, Гранада, а и срещу Малага“, коментира Анчелоти.

„Няма никакво съмнение, че дербито на Мадрид ще бъде една истинска битка. Мисля, че Реал ще спечели на „Бернабеу“, но няма да им бъде лесно“, добави италианецът.

„След равенството с Малага позицията на Реал Мадрид е много неприятна. Както обаче каза Зидан, Реал няма право да се откаже и ще се бори до последния възможен мач. В Шампионската лига отборът се представя много добре, като започна с победа срещу Рома в осминафиналите“, продължи специалистът.

„Борбата в Шампионската лига няма да е лесна. В Шампионска лига отборите нямат право на никакви грешки. Независимо от резултатите на отбора до края на сезона, Зидан трябва да продължи да бъде треньор на Реал Мадрид и през следващия сезон“, каза още Карло Анчелоти.