Карло Анчелоти вярва, че неговият Реал Мадрид може да стане още по-добър и настоя, че пред отбора му няма граници да разгърне още повече потенциала си. Европейският шампион в момента е в серия от 17 победи и е начело в Испания след 13 кръга. Освен това Реал си осигури първото място в своята група в Шампионската лига и Анчелоти е убеден, че тимът тепърва ще демонстрира пълните си възможности.

„Трудно е да се каже, дали отборът може да стане още по-добър, но мисля, че това е възможно чрез много здрава работа“, категоричен бе Анчелоти.

„Играчите знаят, че следваме определен път и не си поставяме граници. Работим добре и футболистите вършат наистина чудесна работа. Това е един отличен състав и всеки един приема футбола много сериозно. Ние сме едно голямо семейство, уважаваме се и сме благодарни за това. Най-важното е да продължим да печелим и да играем добре“, коментира още старши треньорът на Реал Мадрид.

„Аз лично също се чувствам отлично. Нещата вървят добре и отношенията ми с играчите са перфектни“, добави още Карло Анчелоти.