Летният трансферен прозорец в Европа затвори! Успели или не в своите трансферни цели, клубовете на Стария континент приключиха със сделките, поне до зимата.

Gong.bg ви предложи през целия последен ден най-интересните моменти и най-вълнуващите сделки.

Според правилата на Острова, клубовете бяха длъжни да подадат документ за сделките си до 23 часа местно време (1.00 българско). Ако са го направили, те могат да използват още два часа добавено време, след специално искане, за да приключат делата си. Така, последни, с много отсрочки, своите трансфери приключиха в Манчестър Юнайтед. Затова всички трансфери на "червените дяволи", включително и този на Фалкао, подлежат първо на одобрение от страна на Висшата лига, преди да бъдат финализирани.


КАКВО СЕ СЛУЧИ В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН:

3.30 Дългоочакваният трансфер на лятото - Радамел Фалкао в голям европейски клуб приключи. Колумбиецът акостира в Манчестър Юнайтед. Как се случи това?!

3.20 Бърнли взе ненужния на "Олд Трафърд" защитник Майкъл Кийн под наем.

2.59 Потвърждението за трансфера на Дани Уелбек в Арсенал.

2.46 Хатем Бен Арфа официално е играч на Хъл Сити за оставащата част от сезона, под наем от Нюкасъл.

2.46 Докато няколко английски клуба продължават да получават отсрочки, за да завършат трансферите си, Селтик не получи такава, и трансферът на Джон Гуидети отпада, тъй като документацията не е попълнена навреме.

2.33 Според един от най-авторитетните журналисти в Европа - Джанлука Ди Марцио, всичко е наред, и сделката за Фалкао е финализирана.

2.27 Джон Арне Рийзе се е договорил с АПОЕЛ Никозия, и ще играе там до края на сезона. Той бе свободен агент.

2.11 Испанските медии напомнят, че Виктор Валдес все още може да се озове в Ливърпул, тъй като е свободен агент.

2.05 Английският Таймс твърди, че има потвърждение от сериозен източник от Ман Юнайтед, че трансферът на Фалкао е приключен.


01.45 Дани Уелбек официално е футболист на Арсенал, за следващите четири сезона, с опция за още една. Той премина медицински тестове и подписа под договор за 100 000 паунда седмична заплата.

1.38 Бърнли също е поискал отсрочка от Висшата лига, за да финализира трансфер. Хъл Сити също ще продължи малко срока, за да подпише с Хатем Бен Арфа.

1.34 Кристъл Палас взе под наем от Уулвърхемптън нападателя Кевин Дойл, до януари.

1.29 Тоби Алдервейрелд премина под наем от Атлетико Мадрид в Саутхемптън.

1.15 Висшата лига официално разреши на Ман Юнайтед и Арсенал да се възползват от оставащия час, за да приключат сделките за Фалкао и Уелбек.

1.11 Нико Кранчар се завърна в КПР от Динамо Киев, под наем.

1.05 Трансфер - Алваро Негредо вече е футболист на Валенсия!

1.01 Приятна новина за феновете на Челси. Петър Чех остава в отбора, и той самият е доволен.

00.58 Арсенал също се бави, и поиска отсрочка, за да приключи оформянето на документите за Дани Уелбек!

00.50 Според Sky Sports, Манчестър Юнайтед е помолил официалните органи за още един час отсрочка, за да може да премине Фалкао медицинските прегледи!

00.47 Уест Хем привлече Морган Амалфитано за един милион евро от Марсилия, с договор за срок от три години.

00.45 Продължаваме да чакаме - Фалкао в Ман Юнайтед, Негредо във Валенсия, Хатем Бен Арфа в Хъл, и окончателният подпис на Уелбек в Арсенал.

00.35 Ливърпул отдаде под наем Осама Асаиди на Стоук Сити.

00.18 Марсилия се подсили с бразилския защитник Дориа от Ботафого.

00.15 Суонси отказа да пусне Вилфрид Бони в Монако.

00.14 Астън Вила и Евертън се отказаха от Том Клевърли.

00.02 Мапу Янга Мбива преминава от Нюкасъл в Рома под наем. Цената, която италианският клуб ще плати, е милион паунда, с опция за закупуването му за още 5.5 милиона през лятото.

23.57 Майка Ричардс премина от Ман Сити във Фиорентина под наем

23.40 Манчестър Юнайтед се съгласи да продаде Дани Уелбек на Арсенал за 16 милиона паунда!

23.33 Амаури премина в Торино

23.30 Агентът на Фреди Гуарин - Той остава в Интер!

23.30 Интер иска 15 милиона евро за Фреди Гуарин, докато Реал Мадрид иска да го вземе само под наем - трансферът май няма да се получи.

23.16 Тотнъм се споразумя със Куийнс Парк Рейнджърс и изпрати Сандро при Хари Реднап. Сумата по трансфера може да достигне до 10 милиона паунда.

23.07 Галатасарай взе дуо от Наполи - Горан Пандев и Блерим Джемаили.

22.49 ОФИЦИАЛНО Милан подписа с Джакомо Бонавентура.

 

22:30 Едно познато име - Жоао Силва - екс-нападателят на Левски, е пред трансфер от Бари в Палермо. Двата клуба са се разбрали, и се очаква само съгласието на нападателя.

22:00 Италианският журналист Джанлука ди Марцио написа, че Фреди Гуарин може да премине под наем в Реал Мадрид срещу сумата от 3 милиона евро. Дали по тази причина не пропадна трансферът му във Валенсия?

21:58 Трансфер! Нападателят на френския Сошо Седрик Бакамбу подписа с турския Бурсаспор. 23-годишният футболист бе в обектива на Суонси, Кристъл Палас, Фрайбург, а накрая и Рединг, но накрая предпочете турското първенство.

Трансфер! Аякс обяви официално трансфера на холандския национал Далей Блинд в Манчестър Юнайтед.

Трансфер! Бешикташ привлече аржентинеца Хосе Соса от украинския Металист. През миналия сезон Соса игра в Атлетико Мадрид.

21:42 След като в последния ден от трансферния прозорец Джърмейн Дефоу бе свързван с няколко английски клуба, сякаш най-близо до подписа му е Лестър, пише BBC. Бившият играч на Тотнъм идва от канадския Торонто обратно във Висшата лига на Англия.

21:18 След подписа под контракта и първа тренировка с Атлетико Мадрид за Алесио Черчи.

21:14 Дани Уелбек минава медицински прегледи в Арсенал, твърди Sky Sports.

21:09 Остават по-малко от 4 часа до затварянето на трансферния прозорец. Gong.bg остава с вас с горещи информации за трансфери от целия свят.

20:59 Фалкао пристигна на базата на Манчестър  Юнайтед Карингтън.  Според някои информации, седмичната му заплата ще възлиза на 346 000 паунда.

Трансфер! Португалският нападател Елдер Пощига скъса контракта си с Валенсия. 32-годишният футболист преминава в Депортиво Ла Коруня, обяви официалният сайт на галисийския клуб.

20:53 Daily Mail написа, че Арсенал и Манчестър Юнайтед са договорили трансфера на Дани Уелбек. Според информацията, "артилеристите" ще платят по сделката 6 милиона паунда на "червените дяволи".

20:46 В Туитър се появяват различни снимки от частния полет, довел Радамел Фалкао от Монако в Манчестър, където ще подпише с Юнайтед. Има и закачливи рисунки...

20:35 От Валенсия достигат информации, че "прилепите" и Интер не са постигнали договорка за Фреди Гуарин. Агентът на играча дава преговорите за приключили без успех. 

20:31 Според информациите в италианската преса, Парма и Торино са се разбрали за Амаури и бразилецът с италиански паспорт ще подпише за 2 години с торинци.

Трансфер! Монако преотстъпи за един сезон в ПСВ Айндховен защитника си Никола Исимит-Мирин. Той премина успешно медицинските прегледи в холандския клуб. През миналия сезон Исимит-Мирин записа само 6 шампионатни мача в тима на Димитър Бербатов.

Трансфер!: Милан обяви в официалния си профил в Туитър, че е подписал с Марко ван Хинкел за срок от една година, през която играчът ще бъде преотстъпен от Челси.

Трансфер! Тотнъм преотстъпи немския си халф Люис Холтби на Хамбургер за един сезон. Така 23-годишният Холтби се завръща в Бундеслигата, след като през миналия сезон игра като преотстъпен във Фулъм.

19:18: Странен туит на Петър Чех. Той написа: "Прекарайте прекрасно деня и нощта и се насладете на последните часове от трансферния прозорец, фенове на футбола. Ще бъде интересно до последната минута." Дали пък чешкият вратар на Челси не намеква нещо за себе си?

Трансфер! 32-годишният защитник Гаел Живе подписа за 2 години с френския Евиан.

Трансфер!: Реймс анонсира официално трансфера на Давид Н` Гог. 25-годишният бивш играч на ПСЖ, Ливърпул, Болтън и Суонси се ангажира за 2 години с 19-ия във френската Лига 1.

Трансфер! Хосе Каняс се завръща в испанското първенство. След като през миналата година той премина в Суонси, сега27-годишният дефанзивен халф  Каняс подписа за три години с тима на Еспаньол.

Трансфер! Кипърският АПОЕЛ /Никозия/ регистрира подписа на опитния норвежки футболист Йон Арне Рийзе. 33-годишният Рийзе беше без клуб, като за последно игра във Фулъм.

Трансфер! Бенджамен Стамбули подписа за 5 години с Тотнъм. Френският дефанзивен халф на Монпелие дълго време беше желан от Олимпик Марсилия, но в крайна сметка избра Северен Лондон.

18:27 В Зенит Санкт Петербург се забавляват в последния трансферен ден. Руският гранд привлече култовия анимационен герой Барт Симпсън. Още...

Трансфер! Хъл Сити официално привлече уругвайския таран Абел Ернандес от Палермо.

Трансфер! Бърнли успешно приключи преговорите за полузащитника на Челси Натаниъл Чалоба. 19-годишният футболист преминава в новака от Премиършип под наем до края на годината. В Челси обаче твърдят, че срокът на сделката е за целия сезон.

17:50 Слух! "Би Би Си" съобщи, че ръководството на Ливърпул е приело оферта от Куинс Парк Рейнджърс  на стойност 13 милиона паунда за своя нападател Фабио Борини.

17:48 Преди час нападателят на Суонси Сити Вилфред Бони е забелязан на "Либърти", където имал среща с наставника Гари Монк. Последният е убеден, че ще задържи котдивоареца в състава си въпреки слуховете за Арсенал.

17:47 Слух! Няколко лондонски клуба от Висшата лига спорят за бившия футболист на Реал Мадрид Педро Леон. Дали обаче крилото на Хетафе ще дойде в Англия предстои да видим.

17:46 Ясмин Куртич изглежда е сигурно ново попълнение на Фиорентина. Халфът на Сасуоло побърза да се зарадва на трансфера. Още...

17:34 Изгоненият от Саутхемптън Сафир Тайдер набързо си намери нов отбор. Сасуоло се договори с Интер и играча, който ще премине под наем.

17:33 Арсенал претърпя тежко крушение в опитите си да вземе Уилям Карвальо. Халфът на Спортиг категорично отказа да напусне отбора си. Още...

17:22 Хъл Сити бележи напредък в преговорите с Палермо за съотборника на Ивайло Чочев Абел Ернандес. Уругвайският национал може да се озове във Висшата лига под наем за една годиа.

17:20 Полузащитникът на Спортинг Лисабон Уилям Карвальо отказа на Арсенал и остава в клуба си.

17:14 Разрив! Трансферът на Ласана Диара от Динамо Москва в Куинс Пар Рейнджърс пропадна. Макар че сделката бе потвърдена от мениджъра на лондончани Хари Реднап, в последните минути между двата е настъпило сериозно неразбирателство и сделката се отменя.

17:09 Италианският Новара може да се подсили с играч на Ливърпул в следващите часове. Третодивизонният тим иска под наем младокът Кристиян Адорян.

Трансфер! Черно море се подсили с доскорошния вратар на Литекс Илко Пиргов. Още...

17:00 Астън Вила отправи официална оферта до полузащитника на Реал Сосиедад Серхио Каналес. Бившият футболист на Реал Мадрид и Валенсия се присъедини към баските през януари тази година с постоянен трансфер.

Трансфер! Куинс Парк Рейнджърс привлече бившият играч на Реал Мадрид Ласана Диара. За трансфера на футболиста, играещ за Динамо Москва, потвърди мениджърът Хари Реднап.

Двоен трансфер! Тотнъм прати двама от младоците си в италианския втородивизионен Бари. Нападателят Сюлейман Кулибали преминава с постоянен трансфер на "Сан Николо", докато хърватският полузащитник Томислав Гомелт ще е преотстъпен до края на сезона.

16:43 Евертън се намесва в битката за полузащитника на Манчестър Юнайтед Том Клевърли. До този момент англичанинът бе спряган за Астън Вила, но сега вариантите пред него се увеличават.

16:30 Арсенал няма намерение да привлича Джърмейн Дефоу, който остава вариант за Куинс Парк Рейнджърс и Лестър. Вместо това има индикации, че "топчиите" готвят офанзива за нападателя на Суонси Сити Вилфред Бони.

16:27 Милан и Бенфика постигнаха споразумение за продажбата на 19-годишния халф на "росонерите" Браян Кристанте. Още...

Трансфер! Вратарят на българския национален отбор Николай Михайлов официално е футболист на Мерсин. Още...

16:09 Изненада! Саутхемптън обяви, че прекратява наема на полузащитника Сафир Тайдер, който пристигна в клуба като част от преотстъпването на Пабло Освалдо на "Джузепе Меаца". Още...

15:43 Съндърланд обяви раздялата си с френския защитник Модибо Диаките, който напуска по взаимно съгласие.

Трансфер! Фиорентина официално привлече полузащитника на Хамбургер Милан Бадел. Сумата по сделката е 4 милиона паунда.

15:38 Слух! Бившият английски национал Джърмейн Дефоу пристигна в Англия, което породи спекулации, че Арсенал може би ще подпише с него.

Трансфер! Реал Мадрид официално обяви трансфера на Хавиер Ернандес, от Манчестър Юнайтед също потвърдиха сделката. Още...

Трансфер! Милан привлече звездата на Парма Джонатан Биабиани срещу 4 милиона евро плюс Кристиан Дзакардо. Още...

15:18 Слух! Челси може да прати талантливия си младок Нейтън Чалоба под наем в Бърнли.

15:16 Слух! Интер проявява апетити към младата звезда на Олимпик Марсилия Флоран Тувен. През миналия сезон 21-годишният играч реализира 9 гола и все още има дългосрочен договор с "финикийците".

Трансфер! Алесио Черчи вече е футболист на Атлетико Мадрид. Доскорошният ас на Торино подписва за 3 години. Още...

Трансфер! Ливърпул преотстъпи уругвайския национал Себастиан Коатес в Съндърланд до края на сезона. Още...

15:09 Румънските медии твърдят, че Левски се е споразумял за привличането на нападателя Даниел Никулае. Още...

 

15:05 Николай Михайлов е уточнил личните си условия с Мерсин и преминава медицински прегледи. Още...

15:00 10 часа до края на трансферния прозорец!

14:51 Хавиер Ернандес в момента преминава медицински прегледи в Мадрид, след което се очаква официално да премине под наем при "белия балет".

Трансфер! Бърни привлече Джордж Бойд от Хъл Сити срещу 3 милиона паунда. Още...

14:09 Пореден слух от Италия. Местните медии пратиха Фреди Гуарин в испанския Валенсия, докато в Русия го спрягат за ново попълнение на Зенит. За коя от двете държави ще хване самолет футболистът или ще предпочете да си остане в Милано?

13:40 Слух! Рома очевидно продължава с подсилването в отбрана. Според "Скай Спорт Италия" римляните са догворили защитника на Нюкасъл Мапу Янга-Мбива. Още...

Трансфер! Кристъл Палас се подсили с полузащитника на Уигън Джеймс Макартър срещу немалка трансферна сума. Още...

13:22 Нападателят Стефан Счепович отказа да премине в шотландския Селтик, който продължава да търси още един атакуващ футболист до затварянето на трансферния прозорец.

Трансфер! Байерн Мюнхен преотстъпи своя 19-годишен талант Джулиан Грийн в Хамбургер до края на сезона. Още...

13:14 Фиорентина се похвали с пристигането на Ричардс, сделката е много близо.

13:04 Николай Димитров няма да заиграе в Славия, откъдето водеха преговори с него. Бившият играч на Левски подписа с втородивизионен турски отбори. Още...

Трансфер! Кипърският АЕЛ Лимасол се подсили с румънският нападател Александру Йоница, за когото се предполагаше, че представлява интерес за родния Левски. Още...

Трансфер! Фейенорд си върна Карим Ел Ахмади, който продаде преди две лета на Астън Вила. Още...

12:20 Според авторитетната английска телевизия BBC, Радамел Фалкао ще продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед. Колумбиецът ще премина на "Олд Трафорд" под наем. Oще...

12:00  Себастиан Коатес от Ливърпул може да премине в тима на Саутхемптън

Трансфер! Аякс привлече вратаря Дидрик Бур от Цволе. Още...

 11:50 Милан се похвали с другото си ново попълнение, за което се разбра още вчера - халфът на Челси Марко ван Хинкел.

11:48  Саутхемптън спечели битката за защитника на Атлетико Мадрид Тоби Алдервейрелд. Белгиецът скоро ще премине медицински прегледи. Още...

Трансфер! Люис Холтби ще продължи кариерата си в Хамбургер. Немският клуб и Тотнъм си стиснаха ръцете за договор под наем. Още...

11:25  Фиорентина стартира разговори с ръководството на Манчестър Сити за трансфера на Майка Ричардс. Още...

10:50 Том Клервърли представлява сериозен интерес за тима на Астън Вила. Евертън също следи ситуацията около английския национал.

10:20 Слух! Майка Ричардс почти сигурно ще напусне тима на Манчестър Сити. Очаква се в следващите часове Фиорентина да отправи официална оферта за защитника.

Трансфер! Айнтрахт Франкфурт финализира трансфера на полузащитника Слободан Модойевич от Волфсбург. Халфът подписа договор за три сезона, а Айнтрахт ще плати за услугите му малко над 1, 5 млн. евро.

09:55 Джърмейн Дефоу може да напусне Торонто до края на трансферния прозорец. От американския клуб потвърдиха, че са получили оферта за нападателя, без да разкриват повече подробности.

09:50 Хавиер Ернандес е все по-близо до трансфер в Реал Мадрид. Мексиканският селекционер му пожела успех. Още...

 

 

08:15 Спекулациите за Фалкао продължават. Ще има ли колумбиецът нов клуб до края на трансферния прозорец? Още...


08:00 Слух! Нападателят на Монако Радамел Фалкао е по-близо до трансфер в Англия, отколкото в Реал Мадрид. Такъв слух се вихри в социалните мрежи в последните часове. Вчера мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди, че клубът се намира в преговори с нападател. Други източници пък твърдят, че Луис ван Гаал е отправил оферта към колумбиеца.


Трансфер! Челси официално спечели битката с Арсенал за подписа на нападателя Лоик Реми. Още...

Трансфер! Костас Митроглу се завърна в Олимпиакос. Още...