Арабските собственици на Пари Сен Жермен явно са решили въобще да не се шегуват на предстоящия летен пазар и да развържат сериозно кесиите. Според вестник "Екип", те са подготвили "стотици милиони евро", за да финансират подсилването на отбора за следващия сезон. 

Първи в списъка на шейховете е звездата на Барселона Неймар. Не се уточнява каква сума биха дали за него, но със сигурност каталунците няма и да помислят за преговори при предложение под 100 млн. евро. 

Изданието уточнява, че плановете на парижани за селекция са били съвсем различни до вчера. До тогава първа цел е бил Кристиано Роналдо, но след налагането на трансферното ембарго на Реал Мадрид, такава сделка изглежда просто невероятна. 

Другите в списъка са Серхио Агуеро от Манчестър Сити, Роберт Левандовски от Байерн, Марко Ройс от Борусия Дортмунд и Еден Азар от Челси. Ясно е, че всички накуп няма как да бъдат привлечени, но надеждите на босовете са да убедят максимално най-голям брой от тях да дойдат на "Парк де Пренс" и няма да жалят средства за това.