Анже и Реймс не можаха да излъчат победител в дербито между 5-ия и 6-ия във временното класиране в Лига 1. Двата тима завършиха 0:0 на "Стад Жан Буен" и не можаха да се възползват от шанса да се изкачат малко по-нагоре в класирането преди останалите мачове. 

Всичко по-интересно в този мач се случи след почивката. Преди нея двата тима се задоволиха с тактическо надиграване в центъра и удари към двете врати на практика нямаше. Затова по-хубавите положения останаха за след подновяването на играта. 

Домакините можеха да открият след удар от пряк свободен удар на Томас Мангани в 52-та минута, но топката мина встрани от вратата. Той повтори упражнението и пет минути след това, а при добавката Ромен Сес стреля опасно, но вратарят на Реймс се намеси великолепно и изби. 

Гостите отговориха с първия си удар едва в 64-та минута. Тогава Никола де Превий беше изведен на изгодна позиция и стреля опасно към вратата, но топката мина само на няколко сантиметра встрани. 

В последните минути домакините се активизираха още повече и имаха два шанса да отбележат единственото, а вероятно и победно, попадение, но Абдул Камара в 75-та и 78-та минути не беше точен и вратарят на Реймс изби. 

Така двата тима се оттеглиха след този мач при нулево равенство и с по една точка засега запазват позициите си в класирането. Реймс е пети с 12 точки, а със същия актив Анже е позиция по-надолу.