Наполи може да се раздели с головата си машина Гонсало Игуаин, но това не пречи на тима да е безпощаден пред противниковата врата в контролите. Това на собствен гръб изпитаха играчите на Ница в проверката между двата тима, изиграна на стадион "Сан Паоло" в Неапол. 

В нея домакините попиляха съперника си с 3:0, а за крайния успех им беше нужно само едно полувреме - първото. Именно през него паднаха и трите попадения в срещата, а автор на две от тях беше малко неочакван автор - защитникът Калиду Кулибали. 

Исканият от английския Евертън футболист, чиято цена е закована от Наполи на 45 млн. евро, откри резултата след само 9 минути игра. В 24-та Дрийс Мертенс удвои преднината на италианците, а отново Кулибали беше точен за крайното 3:0 само три минути след това попадение. 

В крайна сметка повече голове в този мач не паднаха, въпреки че имаше повече от час игра до последния съдийски сигнал. Така играчите на Наполи дадоха надежди на феновете си, че ще са боеспособен отбор и без голямата си звезда Гонсало Игуаин, който вече е най-мразеният човек в Неапол.