Въпреки уверението от самия Кристиано Роналдо, че мечтата му е да завърши кариерата си в Реал Мадрид, един от всепризнатите специалисти за испански футбол не вярва това да се случи. Анализаторът на Sky Sports Гийем Балаг предрече, че съвсем скоро португалецът ще смени клубната си принадлежност. 

Според всепризнатия спец, топреализаторът на "белите" още през следващото лято ще премине в Пари Сен Жермен, който изглежда единственият отбор, готов да извади стотиците милиони, които Реал иска за звездата си. 

"По всичко изглежда, че този сезон ще е последният за Кристиано в Испания, а и смея да твърдя, че в Мадрид няма да са особено тъжни от евентуалната бъдеща раздяла. В Реал вярват, че той вече е достигнал пика си за тях и съм останал с впечатлението, че са готови да го продадат на ПСЖ."

"По-скоро залагам, че това ще се случи през предстоящото лято, а не това след него. Бъдещето на Кристиано на "Бернабеу" няма да е много продължително. Той може да играе поне до 40-годишна възраст, но вече има изготвена стратегия и от неговия щаб, която едва ли включва Реал до тогава", сподели Балаг пред изданието. 

Ако се стигне до трансфер, със сигурност ще бъде счупен световният рекорд за най-скъпоструващ играч. В момента той се държи от съотборника на Роналдо на "Бернабеу" Гарет Бейл, за когото бяха платени 100 млн. евро на Тотнъм за подписа му.