Миналият уикенд бе един от най-емоционалните за българина Манчестър  Юнайтед. Фенът на червените дяволи посети дома на любовта си по покана  на в-к Сън. Като преводач на мъжа от Свищов бе волейболистът на Славия  Владислав Варадинов, научи Гонг.

От Сън отправят покана за Манчестър и Владислав, и двамата тръгват в  събота рано сутринта. Следват обиколки из Острова, мач на живо  Съндърланд – Ман Юнайтед, посещение на Олд Трафорд и т.н. до  понеделеник вечерта.

Заклетият фен на червените дяволи, който освен името си, е  засвидетелствал любовта си и с татуировка на челото на Ман Юн, е бил  повече от щастлив и не веднъж е плакал от щастие, сподели пред Гонг  преводачът му на Острова Владислав. Най-мили са били срещите му с  феновете на тима по време на мача в Съндърланд, където десетки са го  спирали да го поздравят, да го похвалят и не веднъж са му казвали „Ти  си легенда тук!”. Благодарение на Сън, българинът Манчестър Юнайтед  дори е влязъл в съблекалнята на Олд Трафорд и се е снимал на местата  на Мата и Рууни.