Куриозна ситуация се получи на мач между Интернасионал и Сеара в сряда вечерта.

Нападателят на Интернасионал Рафаел Моура остана доста разстроен от сблъсък със защитника на Сеара Сандро по време на мач за Купата на Бразилия. Обикновено подобни ситуации ескалират доста или чрез обидни думи, или дори се стига до юмручни боеве, затова Сандро реши да действа на принципа "любов, а не война" и нежно целуна Моура по врата.

Това, разбира се, можеше да направи нещата още по-лоши, но очевидно така стъписа Моура, който се обърка как да реагира. В крайна сметка Сеара победи в мача с 2:1.Куриозна ситуация се получи на мач между Интернасионал и Сеара в сряда вечерта.

Нападателят на Интернасионал Рафаел Моура остана доста разстроен от сблъсък със защитника на Сеара Сандро по време на мач за Купата на Бразилия. Обикновено подобни ситуации ескалират доста или чрез обидни думи, или дори се стига до юмручни боеве, затова Сандро реши да действа на принципа "любов, а не война" и нежно целуна Моура по врата. Това, разбира се, можеше да направи нещата още по-лоши, но очевидно така стъписа Моура, който се обърка как да реагира. В крайна сметка Сеара победи в мача с 2:1./БГНЕС

Видео от ситуацията