Все по-голяма става вероятността голямата звезда на Галатасарай Уесли Снайдер да си тръгне през януарския трансферен прозорец. Това става ясно от думите на агента му Гуидо Алберс пред турските медии. 

Холандецът се задържа все по-често на резервната скамейка и открито обяви недоволството си от тези решения на наставника Чезаре Прандели. Сега подобно мнение сподели и личният му мениджър. 

"Не знам защо се случват такива неща с Уесли, не знам защо седи на пейката. Ще имаме среща в сряда с ръководството и тя ще се състои в Брюксел. След нея ще има повече яснота около бъдещето му и какво се случва."

"Наистина не знам защо са подобни решенията на Чезаре Прандели. Все пак той определя състава си, но Снайдер не е играч за пейката. Самият той иска да играе по-често и не му се напуска Истанбул, но ще видим", сподели Алберс. 

Холандецът дойде в турския гранд през зимата на 2013 г. от Интер. За желанието му да напусне се заговори още през лятото, но в крайна сметка остана. Не е ясно обаче дали ще бъде в тима и през януари догодина.