Националният отбор на Бразилия победи Колумбия с 1:0 в приятелски мач, който се проведе в Маями. Повторен дебют за Селесао направи селекционерът Карлос Дунга.

Единственото попадение в срещата реализира новият капитан на тима – Неймар. Звездата на Барселона донесе успеха на своя отбор с късен гол, едва в 83-ата минута. Отборът на Колумбия игра с човек по-малко близо 41 минути, след като Хуан Куадрадо получи втори жълт картон.

Още в 24-ата минута топката се оказа в мрежата на Колумбия, но попадението бе отменено заради засада. Въпреки че личеше напрежение в състава на Бразилия, отборът беше близо до откриване на резултата е 32-ата минута, но Оскар стреля на сантиметри от страничния стълб.

Малко преди двата тима да се оттеглят на почивка и Колумбия застраши вратата на Бразилия, но и тази опасност премина без попадение.

В 49-та минута Куадрадо получи втори жълт картон за нарушение, извършено срещу Неймар. Именно нападателят на Барселона се разписа за 1:0 в 83-та минута след точно изпълнение на пряк свободен удар.

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао, който влезе през второто полувреме на срещата, имаше златен шанс да изравни, но топката мина над гредата.