Наставникът на ПАОК Игор Тудор за пореден път отрече информациите за конфликт между него и голямата му звезда Димитър Бербатов. Те се появиха в някои жълти родни медии, които твърдяха, че точно затова нападателят е предимно резерва в първите си мачове за гранда от Солун. 

Хърватският специалист се прибра за кратко в родината си по време на паузата в шампионата на Гърция заради евроквалификациите и веднага беше потърсен от местните информационни издания за коментар по темата. 

"Вижте, когато бях играч, ние с Димитър бяхме съперници. Но в кариерата на един млад треньор това е често срещано явление, защото опонентите ти на терена често се оказват впоследствие твои възпитаници."

"Но отношенията ни сега с Бербатов са от съвсем различно естество. Връзката ни в момента е изградена на взаимно уважение. Мисля, че с това можем да затворим раздуханата в последните дни тема", сподели Тудор пред медиите в родината си. 

След завръщането си в Гърция, специалистът води една контрола на "черно-белите" с младежки състав. Тя завърши 3:1 за тях и Бербатов се отличи с две попадения в нея, с което показа, че навлиза все повече във форма.