Българският национал Георги Миланов се представи на изключително високо ниво за своя тим ЦСКА Москва при победата над непретенциозния Уфа с 2:0 у дома. Халфът асистира за второто попадение на "армейците". 

Българинът започна мача на пейката, но се появи още след подновяването на играта през втората част. Той замени голямата звезда на домакините Сейду Думбия, а впоследствие беше на висота. 

Иначе ЦСКА откри резултата още в 21-та минута чрез Сергей Игнашевич, който беше точен от дузпа. Но московчани не бяха особено убедителни преди почивката и дори позволиха на гостите да имат своите възможности, от които обаче те не се възползваха. 

След направените рокади от наставника Леонид Слуцкий, домакините от столицата заиграха много по-добре и не оставиха никакви шансове на противника си. А "черешката" на усилията им беше вторият гол, който окончателно уби интригата в двубоя. 

Попадението падна в 63-та минута. Тогава Ахмед Муса пусна към Георги Миланов, българинът заложи топката за Зоран Тошич на изгодна позиция и сърбинът с безпощаден удар направи 2:0. 

След това българинът организира още няколко много опасни атаки за своя тим и беше един от най-острите на терена до края на двубоя. Той организираше и контри, които често бяха спирани с нарушения, но в крайна сметка повече голове нямаше. 

Така ЦСКА Москва се поздрави със заслужени три точки и вече има 36 в актива си. Това вече е с девет повече от най-близкия преследвач Локомотив Москва. Уфа пък остава с 10 и е точно над чертата на изпадащите, но в зоната на плейофите.