Българският национал Георги Миланов изигра поредния си силен мач за своя ЦСКА Москва. Той остана на терена 62 минути при погрома с 6:0 над Ростов, но в тях беше на изключително високо ниво. 

С хеттрик се отличи израелецът Бибрас Натхо, две попадения добави Ахмед Муса, а едно реализира новото попълнение от Рубин Казан Роман Ерьоменко, за когото се водеха доста спорове. 

През първата част Миланов беше може би най-дейният играч на "армейците" в нападение. Той организира няколко атаки, които съотборниците му не успяха да завършат с гол, а и сам пропиля две чисти положения. 

В крайна сметка попадение преди почивката падна и то беше дело на Бибрас Натхо, който откри резултата от дузпа в 42-та минута. Това пречупи гостите и през втората част те се превърнаха в боксова круша на противниците си. 

Всичко за тях рухна в 52-та минута, когато може би най-добрият за домакините Натхо стреля, Стипе Плетикоса изби удара му, но топката попадна у Муса, който нямаше как да сбърка и направи 2:0. 

При оформянето на класиката две минути по-късно изключително дейно участие имаше и българинът в състава на московчани. Тогава Миланов нахлу мощно по левия фланг, намери Ерьоменко, който продължи към Натхо и израелецът направи 3:0. 

В 59-та минута резултатът беше покачен от Ахмед Муса на 4:0, а само шест след това Ерьоменко направи погрома за Ростов пълен, правейки 5:0 след асистенция на вездесъщия Натхо. Само три минути по-рано Миланов беше отстъпил вече мястото си на Алан Дзагоев и получи почивка преди лагер-сбора на националния отбор. 

До края остана време неуловимият в този мач Бибрас Натхо да оформи хеттрика си. Това стана в 91-та минута и след 6:0 в полза на ЦСКА Москва, "армейците" вече са с 12 точки в актива си, на три зад лидера Зенит. 

Ростов пък остава със скромните четири точки на сметката си и това му отрежда 13-та позиция, която към този момент означава плейоф за оцеляване срещу представител на Втора лига.