Привържениците на ПСВ Айндховен проведоха любопитен протест по време на мача срещу НАК Бреда, завършил с разгромна победа 6:1 за „филипсите“. Голяма част от тях излязоха с плакати против въвеждането на безжичен интернет на „Филипс Стейдиъм“.

Привържениците от сектори Т и У, където са разположени най-запалените фенове на отбора, изразиха раздразнението си от решението на клуба да осигури на привържениците безплатен достъп до интернет по време на мачовете. За целта те излязоха с любопитни надписи, както и с плакати на знака за безжичен интернет, зачеркнат с червено.

Запалените фенове са на мнение, че безжичният интернет ще доведе до по-слаба подкрепа към отбора, тъй като повечето на стадиона ще гледат телефоните си, вместо мача.

От агитката дори смятат, че това е част от желанието на ръководството да направи обстановката на мачовете по-миролюбива. През новия сезон стюарди на стадиона призовават феновете да седят на местата си вместо да бъдат прави, както са свикнали във въпросните сектори Т и У.