Българският нападател Валери Божинов реализира едно попадение за своя тим Партизан Белград, но неговият тим се издъни за пореден път този сезон. "Черно-белите" стигнаха само до равенство 2:2 срещу Радник Сурдулица, въпреки че водеха с 2:0 до почивката. 

Първото полувреме се разви точно по вкуса на шампионите. Те поведоха още в 8-та минута чрез Ален Стеванович, а в 33-та минута Божинов удвои. Но след почивката Милош Станкович ги попари с две попадения и донесе точката на домакините от Сурдулица. 

Мачът започна с надмощие на белградчани, като още в 8-та минута Петър Гърбич подаде перфектно към Стеванович, който нямаше как да сбърка и откри резултата. Отново Гърбич в 33-та минута проби перфектно и намери Божинов в наказателното поле, а българинът с хубав удар направи 2:0. 

Но това беше всичко хубаво за гостите. В 57-та минута Станкович намали и след това играчите на Радник се хвърли здраво напред. Това доведе до изравнително попадение само 14 минути по-късно, а повече голове до края не паднаха. 

Така Партизан събра само 21 точки и е едва на четвъртата позиция. Лидер е Цървена звезда с 11 точки повече от големия си съперник и мач по-малко от него. Втори е Борац с 24 точки, а трети е Явор с 22. 

След този развой медиите в Сърбия грабнаха наставника Зоран Милинкович. Представянето на тима беше определено като "позор", а вестник "Курир" сложи заглавие: "Зоране, какво чакаш? Махай се!".