Българската звезда Димитър Бербатов записа официалния си дебют за новия си отбор ПАОК. Нападателят започна гостуването срещу Верия на пейката, но се появи на терена в 58-та минута, за да обере овациите на агитката на своя тим.

Грандът от Солун реши всичко в своя полза още преди появяването на българина в игра. Резултатът набъбна до 3:0 още в 56-та минута, а малко след това Стефанос Атанасиадис отстъпи мястото си на Бербо.

Това включване на благоевградчанина беше малко очаквано. В Гърция смятаха, че той ще се появи за първи път на терена в мача с АЕК Атина от следващия кръг, който ще се играе на "Тумба". Но явно нападателят е бил в достатъчно добра форма, за да изиграе поне половин час срещу Верия. 

Иначе ПАОК поведе в резултата още в 17-та минута. Тогава именно отстъпилият впоследствие мястото си на Бербатов Атанасиадис отбеляза за 1:0. Само осем минути след това Роберт Мак удвои преднината на "черно-белите", за да убие интригата в тази среща. 

След почивката Александрос Циолис в 55-та минута оформи класиката и наставникът Игор Тудор явно прецени, че това е моментът да даде игрови минути на родната звезда. Той обаче не успя да отбележи в дебюта си. 

Така ПАОК записа първата си победа от началото на сезона и вече е с четири точки. Верия има същия актив, но е с по-лоша голова разлика от днешния си съперник.