Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо разкри, че футболистът на Стоук Сити Боян Къркич е един от най-опасните в света. Португалският специалист обяви, че атакуващият футболист едва не го е убил, като почти му е докарал инфаркт.

Това се е случило през март 2010 година, когато Боян Къркич носеше екипа на Барселона, а Жозе Моуриньо бе треньор на Интер. В мач от полуфиналите на Шампионската лига между двата тима атакуващият играч вкара топката в мрежата, но... какво всъщност се е случило, разказва португалецът.

„Боян е единственият футболист, който не ме уби като ми докара инфаркт. В последната минута на полуфинала между нас (Интер) и Барселона в Шампионската лига, той вкара невероятен гол – засада! Погледнах страничния съдия от другата страна – засада!“ - коментира Жозе.

„Той е единственият. Опасен играч, много опасен футболист. Адаптира се добре в Премиърлийг, което не винаги е лесно за нападателите, но е много опасен“, допълни треньорът.

Отборите на Стоук Сити и Челси ще се изправят един срещу друг в понеделник в среща от Висшата лига. Мачът е от 22.00 часа българско време и ще можете да гледате в Gong Play и телевизия Диема.