За кратко бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс беше замесен в скандал с побой в английска кръчма. 23-годишен строителен работник се оплака, че е бил бит в заведение в град Клитъроу и в скандала е бил замесен и шотландският специалист. 

След кратък разпит в полицията обаче, наследникът на сър Алекс Фъргюсън на "Олд Трафорд" е бил освободен от властите и името му е било изчистено. Мойс признава, че е бил в бара, но е нямал нищо общо с мелето. 

"Получихме свидетелства от всички, за които се твърди, че са участвали в този скандал или са били преки свидетели на случващото се. Всеки от замесените даде показанията си доброволно и не се наложи да арестуваме някого."

"След внимателен преглед на доказателствата и свидетелствата полицията реши, че няма основание да повдигне обвинения срещу никого. Случаят е приключен", споделиха представители на полицията в градчето. 

В момента Дейвид Мойс е безработен и си търси ново предизвикателство. Той преживява с неустойката, която от Юнайтед му платиха за уволнението през април. Тя е в размер на 7 млн. паунда.