Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас призова феновете на тима да не спират да мечтаят за титли, в часовете преди дербито срещу бившия му отбор Арсенал.

Мачът е от 14.45 пряко по GONG PLAY и в ефира на Diema Sport 2.

"Не мисля, че феновете ни трябва да се притесняват. А и не мисля, че се," отбеляза Фабрегас. "Челси си е Челси. Имаме своята идентичност, свой собствен стил на игра, и ако се придържаме към тях, успехите ще дойдат."

"Сезонът във Висшата лига е много дълъг, има още много мачове, и всичко е възможно все още. Но трява да сме по-концентрирани в следващите си двубои," сподели още Сеск. "Да, не започнахме по най-добрия начин, знаем го. Имаме върху какво да работим, като завършващото подаване. Ако успеем да го сторим, и победите няма да закъснеят. Това е футболът - головете носят точки за класирането. Но ще стигнем до тях."

"Имах много страхотни години в Арсенал, и много щастливи моменти. Но аз съм професионалист и сега играя за Челси. Нормално е да изпитвам специални емоции, когато играя срещу Арсенал, но ви обещавам, че за минути ги забравям, и мисля само за победата," обеща на феновете Фабрегас.