Новият капитан на английския национален отбор Уейн Рууни призна, че тимът не се е представил според очакванията в първия си мач след Световното първенство. "Трите лъва" изиграха контрола с Норвегия на "Уембли", която едва спечелиха с 1:0. 

Именно нападателят на Манчестър Юнайтед реализира единственото попадение, но то падна от дузпа в 68-та минута. Според Рууни, англичаните трябва да променят играта си, защото в понеделник започват кампанията си в евроквалификациите с мач срещу Швейцария. 

"Бяхме наистина трагични. Мисля, че лично аз можех да се справя много по-добре. Но не само аз, ами и всичките ми съотборници. През първото полувреме се движехме добре, но нямахме шансове."

"Втората част започнахме наистина зле. Важното е, че победихме, защото на терена имаше много млади момчета, които все още се учат и големите мачове тепърва ще идват за тях", сподели Рууни. 

Поне за него в личен план този мач имаше и позитив. Нападателят реализира 41-ия си гол с националния екип и вече еднолично е на четвърто място във вечната ранглиста на голмайсторите за островитяните. Лидер в нея е сър Боби Чарлтън с 49.