Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс пое пълната отговорност за четвъртото поредно поражение на неговите футболисти, което стана факт днес след 1:3 от Кристъл Палас.

Мърсисайдци допуснаха пълен обрат в двубоя от 12-ия кръг на Премиършип, след като Рики Ламбърт ги изведе напред още във втората минута. Дуайт Гейл изравни до почивката, а след нея Джо Ледли и Миле Йединак подпечатаха успеха за лондончани.

„В момента ни липсва всякаква увереност по отношение на резултатие. Мисля, че напълно загубихме темпото и интензитета в играта ни. Очевидно допускаме леки голове и няма кого да виним освен нас самите”, каза Роджърс след краха.

„Като мениджър поемам пълна отговорност за всичко. Опитваме се да бъдем по-компактни и концентрирани в защитен план. Очевидно вкарваме – както и в много други мачове през този сезон, повеждаме в резултата и това би трябвало да е достатъчно.”

„Работим върху защитата, опитваме се да бъдем компактни, но така и не успяваме да контролираме мача. Имаме много млади играчи и такива, които са нови в отбора. Въпреки това трябва да сме по-добри”, допълни северноирландецът.