Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини остана доволен от представянето на своя отбор след класическата победа с 3:0 срещу Кристъл Палас.

„Това е много добра победа. Представихме се много добре. Доволен съм от начина, по който отборът работи през цялата седмица. За нас бе различно, защото се подготвяхме за този мач без нападател“, коментира Пелегрини.

„Кристъл Палас е отбор, който знае как да се защитава. Ние свършихме чудесна работа и вкарахме три гола. Те бяха доста опасни при контраатаките. Ние имахме два чисти шанса през първото полувреме. Давид Силва е играч от топ ниво с невероятни качества. Нашият отбор не е само Серхио Агуеро. Ние работим здраво всеки ден. От нашия състав отсъстват нападатели, а също така и Венсан Компани е контузен“, добави чилиецът.

„Декември е решаващият месец в борбата за титлата. Ако искаме да сме много близо до челото, трябва да печелим. Надявам се, че ще продължим да играем по същия начин. Борбата за титлата не е само с един отбор“, каза още Мануел Пелегрини.