Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намери оригинален начин да отвърне на своите критици след успеха над Тотнъм с 1:0 от 15-ия кръг на Висшата лига. Португалецът стори това, като посвети победата на своя полузащитник Маруан Фелаини.

Белгийският национал се появи като смяна в голямото продължение на дуела с „шпорите“, но изказването на Специалния касае изявите му при равенството 1:1 с Евертън в миналия кръг. Тогава той отново влезе накрая и направи дузпата, от която „карамелите“ изравниха. Тогава мнозина упрекнаха Моуриньо за твърде защитната тактика, която е избрал за последните минути.

„Искам да посветя тази победа на Маруан Фелаини. Правя го, защото той беше замесен в загубените 2 точки в предния кръг“, каза Жозе.

Репортерите потърсиха неговото мнение и относно факта, че част от феновете на Юнайтед освиркаха Фелаини при влизането му на смяна срещу Тотнъм. „Те могат да правят каквото решат, защото са феноменални в подкрепата си. Трябва да им благодаря за всичко, което ни дават в миговете, когато ние не им даваме достатъчно“, допълни Моуриньо.