Кристиан Бентеке от Ливърпул спечели безапелационно класацията за Гол на кръга във Висшата лига с попадението си в двубоя срещу Манчестър Юнайтед в 5-я кръг на английското първенство.

Изминалият уикенд в Англия предложи множество красиви попадения, но Вие читателите на Gong.bg, зрителите на Diema Sport и Gong Play избрахте именно гола на Бентеке, който спечели гласуването с внушителните 88.68%.

На втора позиция остана голът на Антони Марсиал за Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул с 8.08%, а попадението на Неманя Матич за Челси срещу Евертън събра 3.23% от всички гласове.

РЕЗУЛТАТИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Всеки от Вас, който е гласувал за най-красивото попадение в 5-я кръг на Висшата лига ще има възможността да спечели уникални награди. 

Подробности за играта и как можете да спечелите: фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за двама за мач от английската Висша лига, както и официалните правила на играта ще намерите ТУК.

Имената на победителите ще бъдат обявени на Gong.bg и в съботното телевизионно студио, посветено на мачовете от английската Висша Лига, както и още веднъж – в предаването “Премиър Лийг Токшоу“ следващия вторник.

Очаквайте подробности в Gong.bg!

Всичко най-интересно от Висшата лига на Англия може на наблюдавате по Diema SportDiema Sport 2, както и на Gong Play.