Капитанът на Челси Джон Тери отхвърли твърденията, че настоящата лоша форма на тима се дължи на мениджъра Жозе Моуриньо и заяви, че вината е на играчите.

Тери настоя, че именно играчите са на терена и те носят основната вина за неубедителното представяне.

„Всички играчи и аз специално мога да кажа, че не бяхме достатъчно добри“, заяви Джон Тери пред репортери и продължи: „Отговорността не е на мениджъра. Играчите са 100% зад него. Ние сме заедно.“

"Никога в кариерата ми досега не бях чувал футболист да изрече подобни думи. Абсурдно е, че дори трябва да обсъждаме това сега. Ако някой наистина го е казал, то той няма да излезе от съблекалнята. Уверявам ви, че всички състезатели сме зад треньора", категоричен бе капитанът на Челси.

„Той е най-добрият мениджър, с който съм работил. Сигурен съм, че ще обърнем ситуацията“, сподели още Тери и и добави:

„Вижте, много е тъжно да се появяват обвинения за бунт в съблекалнята. Не знам за какво говорите. Така обвинявате играчите в нечестност“, каза Джон Тери повод слуховете за недоволство сред футболистите на Челси спрямо Моуриньо.

„Ако аз би обвиня в нечестност, мисля, че ще сте много разочаровани и дори може да предприемете действия в съда“, коментира още Джон Тери и заяви, че играчите дават всичко от себе си на тренировките и на мачовете.