Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не остана особено доволен след първата загуба на отбора му през този сезон. "Шпорите" паднаха от Челси с 1:2 на "Стамфорд Бридж", но според специалиста, неговият отбор е бил по-добрият и това си личало от статистиката. 

"Ако анализираме обстойно срещата, нашият отбор беше по-добрият. Просто имахме нещастието да допуснем изравнителен гол точно преди почивката, което не трябва да се случва никога. А и ни вкараха много рано и след подновяването на играта."

"Разочарован съм от резултата, но съм доволен от начина, по който играха момчетата. Ако гледаме статистиката, тя също ще каже, че ние бяхме по-добрият отбор. Владяхме повече топката, създадохме повече положения. Но, за съжаление, футболът не е просто и само статистика."

"В този спорт трябва да умееш да бележиш, при това в точните моменти. Трябва да се доказваш във всеки един двубой, не само в Премиършип, но и в Европа. Сега не ни остава нищо друго, освен да се готвим за следващия си двубой и да мислим само за него", сподели Почетино след мача.