Звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро вярва в силите на своя тим да се поздрави с повече от една титла през настоящия сезон.

В предишната кампания „гражданите“ загубиха шампионата във Висшата лига, но сега показват много сериозни доводи отново да бъдат сред главните участници в битката за трофея. Отборът на Мануел Пелегрини спечели всички от 4-те си откриващи срещи и все още не е допуснал гол в мрежата си.

Дотук големите разочарования за „небесно сините“ идват от Шампионската лига, където Сити не е стигал по-далеч от 1/8-финалите. Агуеро обаче вижда достатъчно причини, за да се надява на нещо по-добро от тазгодишната кампания, макар фокусът в изказването му да бе върху домашната сцена.

„Този отбор на Сити е способен да вземе всички трофеи в Англия през сезона. Наистина вярвам в това. Виждам един отбор с огромна психологическа сила и страхотна амбиция“, каза нападателят.

„Направихме отлична лятна подготовка и набрахме сериозна инерция във Висшата лига още от началото. Според мен ще видите един силен сезон за Манчестър Сити“, добави Агуеро.