Мениджърът на Евертън Роналд Куман обяви, че неговият отбор няма интерес към английския национален вратар Джо Харт и отрече информациите. Харт за момента имаше ролята на резерва в Сити, след като Хосеп Гуардиола явно предпочете Уили Кабайеро, а пристигането на Клаудио Браво от Барселона е сигнал за може би края на 10-годишния период на Харт в Сити.

"Не. всеки се опитва да се подобри и развие. Но аз не съм от типа мениджъри, които говорят детайлно върху всеки футболист. Всички ще видят нашия окончателен състав на 31-и август, отговори Куман пред репортерите дали смята да привлече Джо Харт. "Нямаме интерес. Имаме мач със Стоук в събота и той е по-важен от всеки слух. Трябва да подготвя отбора за този важен мач.

Той добави, че повече от 70 процента от отбора е готов за игра след дългата ваканция, но не и готов за натоварванията, които той иска да наложи веднага.

"Вървим напред, подобряваме се. Надявам се, че скоро отборът ще бъде готов на 100 процента. Но някои играчи просто нямаха достатъчно мачове по време на лятото, обясни дисбаланса холандецът./БТА