Манчестър Юнайтед победи Стоук Сити с 2:1 в мач от 14-ия кръг на Премиършип. Фелаини откри резултата с гол в 21-ата минута, Нзонзи изравни в 39-ата минута, а Рохо донесе успеха на "червените дяволи" в 60-ата минута на двубоя.

В 17-ата минута Асмир Бегович подари топката на Робин ван Перси, който нямаше възможност да стреля и намери Андер Ерера, но ударът му не намери целта. 

В 21-ата минута "червените дяволи" откриха резултата. Мата започна атака за Юнайтед, намери Ерера по левия фланг, а той пусна кълбото към Фелаини и за него не остана нищо друго освен да открие резултата за 1:0. "Грънчарите" стигнаха до равенството в 39-ата минута, когато с перфектен удар матира Де Хеа, за да възстанови статуквото на "Олд Трафорд".

През втората част "червените дяволи" бяха далеч по-активният тим и това даде резултат. В 60-ата минута Хуан Мата намери Маркос Рохо, който с глава я насочи в мрежата за 2:1.

Гостите от Стоук Сити отвърнаха с удар на Къркич в 69-ата минута в аут.

Ван Перси също пробва мерника си в 75-ата минута, несполучливо. В последните минути "червените дяволи" запазиха преднината си и взеха 3-те точки. В последните минути Ашли Йънг изчисти от голлинията удар на футболист на "грънчарите", за да съхрани успеха на домакините.

След успеха Юнайтед е на 4-ото място с 25 точки, а Стоук е на 13-ото място с 15 точки.