Бившият мениджър на Тотнъм и Челси Андре Вилаш-Боаш категорично отхвърли възможността да замени Брендън Роджърс начело на Ливърпул.

Старши треньорът на Зенит бе свързан с информации, че може да поеме тима от „Анфийлд“. След двата си кратки периода в Лондон обаче, сега Вилаш-Боаш няма намерение да се завръща в Премиършип, тъй като се наслаждава на престоя в Русия.

„Нямам такъв интерес. Със сигурност завръщане в Англия не влиза в плановете ми“, заяви специалистът пред португалска телевизия.

„Харесва ми да съм треньор в Англия, това беше положителен опит, но се случиха и негативни неща“, допълни Вилаш-Боаш.

„Тотнъм постави рекорд по точки и победи в първия ми сезон и изпуснахме Шампионската лига за една точка, а имахме и страхотна серия в Лига Европа.“

„Във втория ми сезон, в момента, в който напуснах, имахме повече точки от предишния сезон. Накрая си тръгнах по взаимно съгласие, не беше уволнение, защото дадох пълна подкрепа на футболния директор Франко Балдини, който междувременно имаше други амбиции, което значеше, че накрая разполагах с играчи, които не се вписваха в моите желания.“

„Президентът предложи предизвикателство да увеличим конкурентността на Тотнъм, но веднага Модрич напусна и не привлякохме нито един от играчите, които бяхме набелязали като Жоао Моуриньо, Вилиан, Оскар или Ленадро Дамиао. Тези обещания не бяха спазени. Имах група от играчи, които не бях избрал“, допълни Вилаш-Боаш.