Нигерийският нападател на Манчестър Сити Келеши Ихеаначо сподели, че се е чувствал щастлив под ръководството на Мануел Пелегрини и неговите методи на тренировка, но  вече се наслаждава на периода, в който Хосеп Гуардиола води "гражданите". Ихеаначо описа методите на Пеп като "различен тип тренировки". 

"Гуардиола е добър треньор, всеки го знае това. Той донесе свежест в отбора и принесе своите методи на тренировъчното игрище. Всичко е различно и всеки се приспособява по различен начин към заниманията. Трябва да свикнем възможно най-бързо с неговите желание и да усвоим добре нещата, които иска да показваме на терена", сподели пред "Sky" младият нападател.

19-годишният стрелец на Сити е много благодарен на бившия мениджър на отбора Мануел Пелегрини, след като чилийският специалист го адаптира към първия състав на носителите на Кепитъл Уан Къп. 

"Той ми даде шанс да заиграя в първия отбор на Манчестър. Даде ми кураж и ме насърчи да работя здраво. Винаги ще му бъда много благодарен, без значение къде е той, и къде ще отиде", продължи със суперлативите Ихиеначо. "Пожелавам му успех и се надявам, че той ще получи най-добрата оферта, защото я заслужава. Той е чудесен мениджър и ще продължи да бъде такъв".