Плеймейкърът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата заяви, че определено загубата от Суонси Сити на старта на Висшата лига не е влизала в плановете на тима, но до края на шампионата има достатъчно време, за да се преобърнат нещата.

„Червените дяволи“ паднаха с 1:2 от уелския тим на „Олд Трафорд“, а срещата бе официален дебют на Луис ван Гаал като мениджър на отбора.

„Не успяхме да покажем това, върху което работихме през изминалите дни. Суонси изигра много солиден мач и нещата загрубяха за нас след първия им гол“, отчете Мата.

„Изравнихме и имахме шансове да отбележим пак, но не се възползвахме. По-късно допуснахме още един гол и загубихме мача.“

„Това бе много разочароващо. Надявахме се да направим стартираме силно кампанията, но също така е вярно, че това е само началото. Трябва да зададем регулярно темпо и да се поучим от грешките си.“

„Шампион миналата година стана тимът, от първите четири, който най-малко време стоя начело на таблицата. За да постигнем нашите цели, целите на клуба и тези, които привържениците ни заслужават, трябва да играем по-добре от това, което показахме в събота“, допълни Мата.