Футболистите на Манчестър Юнайтед харесват начина на  работа под ръководството на холандския специалист Луис ван Гаал, категоричен е халфът Хуан Мата. Испанският национал добави, че  играчите са се нагодили към схемата на игра при Ван Гаал и  очакват с нетърпение началото на сезона.

"Турът в САЩ беше положителен за нас. Подготвихме се физически  и психически за началото на новия сезон, докато се настройвахме  и към новата схема на игра. Не загубихме в САЩ, което оказва  положително влияние и върху самочувствието на футболистите.  Чувствам се добре на моята позиция и правя това, което иска  треньорът от мен. Както в нападение, така и в защита. Сега вече  чакаме началото на сезона в английското първенство", каза  плеймейкърът при завръщането на тима от американския тур.

Уейн Рууни добави: "Ван Гаал е суров, но справедлив. Той се  справя чудесно с работата си и ни позволи да погледнем футбола  от такава страна, каквато не бяхме виждали. За момента всичко е  чудесно и се надявам това да продължи"./БТА