Звездата на Тотнъм Хари Кейн сподели, че неговият тим е готов да се справи с Ливърпул в дербито през уикенда въпреки вдъхновението, което новият мениджър Юрген Клоп ще донесе в лагера на съперника.

Очаква се германският специалист да накара мърсисайдци да изповядват любимия му пресиращ стил. След своето назначение Клоп обеща на феновете, че ще накара отбора да играе футбол „на пълна газ“.

„Когато е назначен нов мениджър, в първите няколко мача всеки се опитва да го впечатли. Затова очаквам те да бъдат с около 5 процента по-добри от обикновено“, каза Кейн.

„Приготвили сме се за това нещо. Футболистите на Ливърпул в английския национален отбор нямат търпение да се върнат, за да работят с него.“

„Ние обаче надтичахме всеки един отбор, срещу когото играхме досега и това е знак, че следваме както трябва напътствията на треньора и сме достатъчно добре подготвени. Това ще направим и в събота. Очевидно Ливърпул с нов мениджър на борда ще е готов за сблъсък. Ние обаче знаем какво да направим“, уверен е Кейн.