Новото попълнение на Челси Дидие Дрогба се надява да се възстанови съвсем скоро от контузията в глезена. Той я получи по време на снощната контрола на лондончани с унгарския Ференцварош. 

Котдивоарецът беше сменен след само 30 минути на терена и това породи съмнения, че може би е по-сериозно контузен и най-вероятно ще отсъства за дълго време от терените. Обаче изглежда, че не е така. 

Челси играе с Бърнли следващия понеделник за старт на новия си сезон. В деня преди това трябва да е ясно дали нападателят ще е възстановен и ако не е 100% готов, няма да участва в двубоя. 

"Изкълчих глезена си и просто не успях да продължа участието си. В следващите няколко дни ще мина лечение и с физиотерапевта ще работим усилено. Надявам се след това всичко да е добре", сподели Дрогба пред официалния сайт на лондончани. 

Дрогба направи сензационно завръщане на "Стамфорд Бридж" миналия месец, след като не продължи договора си с Галатасарай и стана свободен агент. В предишния си престой в Лондон той изигра 341 мача и реализира 157 гола.