Дидие Дрогба ще продължи кариерата си в Челси, стига да има желанието да го направи. Това обяви мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо. 

Котдивоарецът ще навърши 37 години през март и все по-често се замисля дали да не окачи обувките на пирона. Но ако реши да не го прави, бъдещето му на "Стамфорд Бридж" е отворено. 

Дрогба се завърна при "сините" това лято след двегодишна пауза. Въпреки че очакванията бяха да има по-периферна роля, той продължава да показва същия познат голмайсторски нюх, който го превърна в легенда за феновете. 

"Истината е такава, че Дидие може да направи, каквото реши. Аз го обичам, феновете го обичат, господин Абрамович е доволен от него, така че не виждам проблем да остане и за по-дълго, стига да го иска."

"Дидие сам трябва да реши дали иска да продължи да играе футбол. Ако пожелае, получава договор и готово. Но със сигурност няма да мисли по този въпрос днес или утре", сподели Специалния. 

Дори и да не поиска да продължи активната си кариера, Дрогба ще остане на работа в Челси. Очаква се да стане треньор в школата на "сините" или дори да получи роля в щаба на Моу.