Легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм шеговито сподели, че бившият му мениджър сър Алекс Фъргюсън, който прекрати треньорска кариера, изпитва носталгия по това да крещи на съдиите.

Двете бележити фигури в историята на „червените дяволи“ ще се съберат отново за приятелски мач под егидата на УНИЦЕФ следващия месец. Двамата ще бъдат част от Единадесеторката на Великобритания и Ирландия, която ще се изправи срещу сборен отбор на света.

Именно Бекъм навил сър Алекс да се нагърби с мениджърство след 2,5 години пауза, а по думите му целият процес не траял кой знае колко дълго. „Пиерлуиджи ще бъде рефер на срещата, так че не мога да кажа колко му се иска на сър Алекс да крещи по него“, заяви Бекс.

„Всички обаче знаем колко много той обича такива неща.“

„Мачът е в името на добра цел и съм сигурен, че всеки път, когато той ходи да гледа мачове на живо, му се иска да бъде долу, край тъчлинията и да крещи по реферите и играчите.“

„Не трябваше да го убеждавам дълго. Да бъде мой треньор, ще бъде нещо много специално. Познавам го от толкова години, сър Алекс е легенда на Манчестър Юнайтед и би било грешно да не участва. Той обаче склони и успя да вмести мача във видимо натоварения си график“, продължи с шегите Бекъм.