Новата покупка на Ливърпул Марио Балотели може и да не бележи голове често, но не слиза от страниците на вестниците. И за съжаление на феновете на мърсисайдци, той е само в колонките за скандални изцепки на жълтите издания. 

Таблоидът "Дейли Стар" излови италианеца само няколко часа след вчерашната загуба от Челси. Двата тима се срещнаха на "Анфийлд" в ранния следобед, но малко след края на двубоя нападателят се запътил към Лондон. 

Там той утешавал мъката от поредната загуба, в която не можа да се разпише, в алкохол до ранните часове на деня. Според папараците на вестника, Балотели си тръгнал от заведението в 4:30 сутринта, като бил съпровождан от бодигард и излязъл от авариен изход. Но въпреки това бил спипан от фотографите. 

Италианецът явно не е искал да бъде сниман, защото на повечето снимки е със спусната качулка и се крие от фотообективите. Но те са го уловили в доста моменти. 

Според източници на вестника, нападателят е бил в столицата, за да се срещне със свои бивши съотборници от Манчестър Сити. "Гражданите" имаха мач в Лондон срещу КПР, който свърши доста късно и явно футболистите на "небесносините" са решили също да удавят мъката в бар от хикса 2:2. 

Италианецът е тотално разочарование, откакто се завърна в Англия през лятото. Досега той има само два гола, единият е срещу Лудогорец в Шампионската лига, а другият срещу Мидълзбро за Купата на Лигата. За него бяха платени 16 млн. паунда и досега не е оправдал вложението.