Нападателният дует на Атлетико Мадрид Антоан Гризман – Кевин Гамейро ще води атаката на Франция срещу България тази вечер. Мачът на „Стад дьо Франс” в парижкото предградие Сен Дени стартира в 21.45 часа.

Бившият нападател на Севиля е тема №1, за местната спортна преса когато става дума за стартовите 11 на Дидие Дешан. В крайна сметка специалистът ще гласува доверие на Кевин, а зад него ще действа звездата на „петлите” Гризман. Усмивките на двамата блестят от първа страница на днешния брой на авторитетния “L`EQUIPE”.

Други изненади в състава на световния шампион от 1998 и европейски първенец две години по-късно няма.

На вратата стартира стражът на Тотнъм Уго Лорис, който ще бъде и с капитанската лента. Карето защитници пред него отдясно наляво ще изглежда по следния начин – Бакари Саня (Манчестър Сити), Рафаел Варан (Реал Мадрид), Лоран Косчелни (Арсенал) и Левин Курзава (Пари Сен Жермен).

Двойката опорни полузащитници ще бъде изградена от новата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба и Блез Матюиди от Пари Сен Жермен. По крилата на Гамейро и Гризман ще помагат Муса Сисоко (Тотнъм) и Дмитри Пайет (Уест Хям).

Хубчев има колебания за два поста преди Франция.

Иво Йовчев, специален пратеник на Дарик радио в Париж