Вратарят на българския национален отбор Владислав Стоянов разкри както му е казал Кристиано Роналдо по време на двубоя. Тимът ни се наложи с 1:0 в Лейрия срещу Португалия с попадение на Марселиньо.

Владо Стоянов изигра изключително силен двубой и спаси дузпа, изпълнена от звездата на Реал Мадрид. Вратарят ни сподели, че португалецът му е казал, че е късметлия след отразения удар. Вратарят разкри още, че е знаел в коя посока ще бие наказания удар играчът на Реал Мадрид.

„Предния път не успях напълно да го спра Роналдо, но днес успях. Заслужавахме победата, заради помията, която се изсипа върху нас. Тръгна ми добре мачът, най-важното е, че завърши добре. Роналдо е един от най-добрите в света, затова е много приятно да не допуснеш гол“, коментира стражът.

„Да, това може би е един от най-добрите ми мачове в цялата кариера, не мога да кажа, че само аз съм герой. Всички на терена бяха герои, защото без тяхна помощ нямаше да се справя. Всеки от играчите ни заслужава адмирации. Все пак успяхме да се противопоставим срещу топ отбор. Мисля, че изстрадалите фенове заслужаваха тази победа", сподели Владо Стоянов пред Btv Action.

"Върви ми срещу Роналдо. Близки мои и приятели ми пожелаха да го откажа. След дузпата, той ми каза, че съм голям късметлия, но и че ще вкара. За щастие той не вкара."

"Днес си говорих с Чворович по телефона и му казах, че Роналдо ще бие в дясно при евентуална дузпа, аз се хвърлих точно там и отразих", каза още вратарят, който похвали изявите и на Марселиньо.

„Искам да помоля колегите-журналисти да не се правят сметки, че ще победим всеки отбор, трябва да се порадваме на тази победа, надявам се, че ще играем по-уверено. Надявам се, колегите-журналисти да не наслагват в мислите на хората, че вече едва ли не сме световна сила", завърши Владо Стоянов.