Много енергия хвърляме в тези срещи. Поздравявам и двата отбора, хвърлихме се мъжки. Двуостър мач, и двата отбора търсиха победата, по различни начин. Дунав по своя, ние по нашия. Това сподели старши треньорът на Берое Александър Димитров след нулевото равенство с Дунав Русе в Стара Загора.


Гостите от Дунав пропуснаха отличен шанс да си тръгнат с трите точки, но капитанът на тима Диян Димов пропиля дузпа през второто полувреме.


„Както ние можехме да спечелим, така можехме и да загубим Поздрави за Макенджиев, който спаси дузпата. Ние опитахме да играем с топки по земя. Изграждахме не лошо атаките си, срещу тази не лоша защита на Дунав. Имам претенции към нашия последен пас и стрелбата към вратата. Ние знаме, че това са наши проблеми, но сме в процес на развитие“, коментира още той.


„Един отбор се започва от основните. Ние имаме здрави основи още от Петър Хубчев. Опитваме се да се усъвършенстваме във фаза атака. Не всички играчи на са на оптимално ниво.“


Димитров изрази надежда, че скоро клубът ще приключи разговорите с Левски за Боби Цонев.


„Правим всичко възможно, надявам се, мисля, че ще стигнем до разбирателство с Боби Цонев и Левски. Уверен съм, че ще стигнем до успешен финал“, каза Димитров.