Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че футболистите му са подценили тима на Поморие в турнира за Купата на България. „Сините“ не успяха да вкарат гол на лидера в Б група в редовното време и продълженията, за да се стигне до дузпи, в които късметът бе на страната на Левски.

„Трудно е, когато излезеш с нагласата, че другият отбор е класа под теб и ти можеш по-леко да го преодолееш. Видя се какво стана. Три дни го повтарям, че момчетата на Поморие ще бъдат агресивни. Явно не съм чут добре и си излязохме с нагласата, че мачът ще бъде лесен. Дузпите са лотария“, сподели Стойчо Стоев.

„Явно не е светнала червената лампичка. Видяхте какъв ни беше спортно техническият показател. Много брак, бавно работихме с топката. Оставям на страна, че изпускаме положения, с които можем да си затворим мач. Всеки мач, независимо с кой играем, нагласата трябва да бъде една и съща. Да излизаме мотивирани, желаещи победата, да излезем и да я вземем. Няма да стане по този начин“, продължи той.

Стоев не коментира появилите се информации, че Атанас Курдов е бил глобен от директора на Левски Георги Иванов.

„Никога няма да дам мнение за даден футболист пред медиите. Дали е глобен или не си остава за нас. Футболистите осъзнават, че с късмет успяхме да преодолеем отбора на Поморие. До понеделник ще се възстановим. Това са ни футболистите, с които разполагам, останалите са юноши. Проблемът е в главите. Надявам се, че футболистите са осъзнали какво можеше да се случи днес. Хубаво е, че дойде този момент, за да се види, че нямаме тази класа, която си мислим, че имаме. На този етап нямаме постоянството. За да искаме да побеждаваме, трябва всеки да се раздава на терена да се стреми да бъде полезен на отбора“, завърши наставникът на Левски.