Контузените Умар Диаби и Божидар Краев отпаднаха от групата на Левски за двубоя от 1/16-финалите на турнира за Купата на България срещу втородивизионния Поморие. Мачът е в четвъртък от 18:45 часа на стадион "Лазур" в Бургас и може да бъде наблюдаван по Diema Sport 2, нашата платформа Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.

Краев изпитва болки в кръста, заради които не беше в групата за последния двубой, докато Диаби страда от мускулно разтежение на дясното бедро, получено при победата с 2:0 срещу Берое в мач от "А" група в неделя.

Старши треньорът Стойчо Стоев определи група от 19 футболисти за предстоящото гостуване на Поморие, като в нея отново попаднаха Линел Китамбала и героят от двубоя с Берое - Владимир Гаджев. "Сините" заминават на лагер в Бургас утре в 8:00 часа.

Групата на Левски:

Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Веселин Минев, Живко Миланов, Аймен Белаид, Деян Иванов, Максимилиан Карнер, Мики Орачев, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Жереми де Ноойер, Георги Костадинов, Денис Махмудов, Линел Китамбала, Мигел Бедоя, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Атанас Курдов, Илия Димитров

Левски тренира в Несебър

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров